You must have Javascript enabled to use this form.

Traineeordning

Eurojuris Norges medlemsfirmaer søker traineer

Hvem er Eurojuris Norge?
Eurojuris Norge er en landsdekkende sammenslutning av 16 selvstendige advokatfirmaer som samarbeider tett både faglig og kommersielt. Medlemsfirmaene er lokalisert både i de store byene og på mindre steder i landet. Samlet teller vi over 200 advokater som bistår privatpersoner, næringslivet og det offentlige i hele Norge.

Hvorfor velge et Eurojuris Norge-firma?
Vi tilbyr deg som student en unik mulighet til å jobbe innenfor mange ulike rettsområder og bransjer med utfordrende oppgaver, i og utenfor de store byene. Vi er også med i et internasjonalt nettverk, Eurojuris International, som tilbyr et eget utviklings- og utvekslingsopplegg for yngre advokater. Du får med andre ord tilgang til et stort nettverk av erfarne og dyktige kolleger – lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Vi tilbyr
Alle Eurojuris Norge-firmaene er opptatt av å finne, vinne og utvikle de rette talentene. Derfor arrangerer vi jevnlig møter og kurs der faglig utvikling og kunnskapsdeling alltid er høyt prioritert. Disse møtene byr også på gode muligheter for nettverksbygging på tvers av hele landet. Vi kan tilby traineeopphold der du får varierte og spennende oppgaver i et inkluderende faglig og sosialt miljø. 

Her kan du være trainee
Her ser du hvilke firmaer som tilbyr trainee-ordning, med link til hjemmesidene deres der du kan lese mer om firmaet og trainee-ordningen de tilbyr:

Advokatfirma Stiegler i BERGENhttps://www.stiegler.no/vaere-trainee-hos/ 
Advokatfirmaet Ytterbøl & Co i ØSTFOLD (Sarpsborg, Fredrikstad, Moss og Halden): https://ytterbol.com/nyheter/soker-etter-traineer/
Svensson Nøkleby Advokatfirma i DRAMMENhttps://www.svenssonnokleby.no/karriere/muligheter-i-sn/
Projure i STAVANGERhttp://www.projure.no/ledige-stillinger
Eurojuris Hagesund i HAUGESUND:  https://eurojurishaugesund.no/jobb-hos-oss/

 

 

Twitter

Kontakt oss

Eurojuris Norge AS

Nedre Storgate 15 -17
Pb. 294
3001 Drammen 

Tlf +47 32 25 55 00 
Faks +47 32 25 55 01

post@eurojuris.no
http://www.eurojuris.no

read