Hamburger Hamburger
NO | ENG
Top Image

Karriere

Alle Eurojuris Norge-firmaene er opptatt av å finne, vinne og utvikle de rette talentene. Derfor arrangerer vi jevnlig møter og kurs der faglig utvikling og kunnskapsdeling alltid er høyt prioritert. Kunnskaps- og erfaringsdeling er generelt sett et av de viktigste prinsippene innen Eurojuris Norge, og noe som bidrar til å  utvikle de aller beste advokatene. 


Fordelene ved å jobbe for et Eurojuris Norge
Som ansatt i et Eurojuris Norge-firma får du en unik mulighet til å jobbe innenfor mange ulike rettsområder og bransjer med spennende oppgaver, i og utenfor de store byene. Hvert enkelt medlemsfirma er selvstendig og tilbyr ulike stillinger og muligheter, på forskjellige steder i landet. Men alle advokater i Eurojuris Norge har tilgang til et stort nettverk av erfarne og dyktige kolleger over hele landet. 

Vi er også med i et internasjonalt nettverk, Eurojuris International, som også jevnlig arrangerer møter og kurs. Du får med andre ord tilgang til et stort nettverk av erfarne og dyktige kolleger – lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Side Image

Projure søker erfaren advokat

Projure styrker laget og søker etter advokater med erfaring innenfor fagområdene selskapsrett, kontraktsrett og fast eiendoms rettsforhold.
Advokater og bedriftsjurister med erfaring innen våre øvrige spesialistområder er også velkomne til å søke.
Se profilsiden på CVideo og søk på stillingen her Arrow
Side Image

Advokatfirma Tofte søker advokater/advokatfullmektiger

Sørlandets største advokatkontor, Advokatfirma Tofte, søker etter 1-2 dyktige advokater/advokatfullmektiger med noe erfaring.
Se profilsiden på CVideo og søk på stillingen her Arrow
Side Image

Advokatfirma Hald & Co søker advokatfullmektig/advokat

Hald opplever betydelig vekst, og i 2020 flytter de inn i splitter nye lokaler i Arendal sentrum. De trenger en faglig dyktig advokatfullmektig/advokat for å styrke sitt team, og søker deg som blant annet har sterk gjennomføringsevne, god arbeidskapasitet og evne til å forstå klientens behov.
Se profilsiden på CVideo og søk på stillingen her Arrow
Side Image

NOVA søker advokatfullmektig/advokat

Advokatfirmaet NOVA DA er i vekst og har økende oppdragsmengde. Vi ønsker nå å ansette en ny advokatfullmektig/advokat, som kan bistå innenfor våre kjerneområder:

  • Fast eiendom og entreprise
  • Life science, teknologi og innovasjon
  • Insolvens og restrukturering
Se profilsiden på CVideo og søk på stillingen her Arrow
Se ledige stillinger hos våre medlemsfirmaer her