Hamburger Hamburger
NO | ENG
MedlemsfirmaeneArrowAdvokatfirmaet Eurojuris Telemark
Skien, Norge

Advokatfirmaet Eurojuris Telemark

Den 1. juni 2022 ble advokatfirmaene Frøstrup Løitegaard og Advokatene Skien til Advokatfirmaet Eurojuris Telemark. Med våre ni advokater og to advokat­fullmektiger tilbyr vi et bredt spekter av juridiske tjenester til næringsdrivende, privatpersoner og det offentlige.


I tillegg til avtalen som gjelder for NHOs medlemsbedrifter som vi har via Eurojuris, er vi også kontaktadvokater for Norges Bondelag og vi har en samarbeidsavtale med Sweco Norge AS. 
 

Vi bistår også vanlige folk i hverdagsjuridiske problemer, som bistand ved arveoppgjør, samlivsbrudd, barnefordeling, arbeidsforhold, erstatningssaker mv.


Vi samarbeider med mange av de største advokatkontorene i Norge i enkeltsaker. Ved behov for bistand utenlands, har vi tilgjengelig kontakt med store internasjonale advokatfirmaer. Vi bistår også utenlandske klienter i Norge. Vi behersker engelsk skriftlig og muntlig, også i forretningsjuridisk sammenheng.

 

Vi bygger vår advokatvirksomhet på grunnlag av stikkordene erfaring, kunnskap, tillit. Vi ønsker å være tilgjengelige for våre klienter og legger vekt på ekspeditte tilbakemeldinger til klienten. Hos oss får du gode råd fra erfarne advokater med forståelse for klientenes problemstillinger og livssituasjon.

 

Advokatfirmaet Eurojuris Telemark

Kontakt oss

Besøksadresse: Cappelens gate 6A, 3701 Skien
Postadresse: Postboks 339 Sentrum, 3701 Skien

Advokatfirmaet Eurojuris Telemark