Hamburger Hamburger
NO | ENG

Advokatfirmaet JUDICIA DA blir medlem av Eurojuris Norge

08. juni 2021

Advokatfirmaet JUDICIA DA i Ålesund er blitt tatt opp som medlem av Eurojuris Norge. Judicia er med sine 15 ansatte, hvorav 11 advokater, det største advokatfirmaet i Ålesund. Judicia har spesialiserte advokater som bistår både næringsliv, det offentlige og privatpersoner.

 

Eurojuris Norge er det største medlemseide advokatnettverket i Norge og omfatter 17 medlemsfirmaer med til sammen over 300 ansatte hvorav 250 advokater. Medlemmene i Eurojuris Norge samarbeider tett om faglig utvikling, drift og innkjøp. Nettverket har også rammeavtaler med NHO og If. Eurojuris Norge er dessuten tilknyttet Eurojuris International, som er det største nettverket av samarbeidede advokater i Europa.

 

Styreleder i Eurojuris Norge, Bjarte Røyrvik, uttaler;

Vi er svært glade for å få Judicia med i nettverket. De er solide advokater som har et godt omdømme, lokalt og regionalt. Med Eurojuris Norge i ryggen vil de være både lokale, nasjonale og internasjonale, noe som er bra både for Judicia og deres kunder. Vi ser frem til å utvikle samarbeidet.

 

Styreleder og partner i Judicia, Reidar Andresen, ser også frem til samarbeidet:

Vi har opplevd en sterk vekst de siste årene basert på nærhet til våre klienter og leveranser av høy kvalitet og personlig service. Det skal vi fortsette med fremover, og samarbeidet med Eurojuris vil blant annet gjøre oss i stand til å tilby våre klienter enda bedre «lokal» oppfølging i hele Norge og også internasjonalt.

Mer informasjon om JUDICIA finner du på deres hjemmesider: https://www.judicia.no/